Stotožnenie neznámej vodičky

21.08.2013 Poprad

Popradskí dopravní policajti vyšetrujú dopravnú nehodu na parkovisku, z ktorej vodička odišla.
Nehoda sa stala 14.8.2013 v čase okolo 14:43 h na Hviezdoslavovej ulici v Poprade na parkovisku pred lekárňou. Neznáma vodička osobného auta Škoda Felícia červenej farby pri cúvaní narazila do zaparkovaného osobného auta Kia Venga. Žena s ryšavými až červenými vlasmi v prúžkovanom tričku a tri štvrťových svetlých nohaviciach potom zaparkovala na pôvodnom mieste a následne odišla.

V uvedenom čase sa na mieste nachádzala jedna staršia žena so psom a starší pán, ktorí by mohli uviesť skutočnosti smerujúce k zisteniu totožnosti páchateľky dopravnej nehody poprípade by mohli uviesť evidenčné číslo jej vozidla.

Priebeh dopravnej nehody zachytili priemyselné kamery. Polícia preto žiada svedkov nehody, ale aj ostatných občanov aby v prípade že na záberoch spoznali vodičku alebo majú akékoľvek informácie k jej stotožneniu, aby kontaktovali Okresný dopravný inšpektorát v Poprade, npor. Ján Dorniak, Alžbetina 5, Poprad, t.č.: 0961 89 3516, alebo aby sa ozvali na známom telefónnom čísle 158. Informácie je možné poskytnúť aj anonymne.
 
Daniel Džobanik
KRPZ Prešov
 

Vyberte región